Gulašs ar kartupeļiem un dārzeņiem

Gulaša gatavošana multivārāmajā katlā ir patiess prieks. Gaļa sanāk sulīga un mīksta, kartupeļi nemaz nevārās.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Olīveļļa 1 ĒK
  • Sīpols 1 gab
  • Ķiploki 3 daiviņas
  • Liellopu gaļa 750 g
  • Konservēti tomāti 400 g
  • Kartupeļi 500 g
  • Burkāns 200 g
  • Šampinjoni 150 g
  • Baltvīns 45 ml
  • Lauru lapa 2 gab
  • Sparģeļpupiņas 250 g
  • Čili pipari  pēc garšas
  • Malti pipari  pēc garšas
  • Smaržīgo piparu  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 91 kcal
Olbaltumvielas: 5.17 g
Tauki: 3.19 g
Ogļhidrāti: 10.51 g
Pagatavošana
1 stunda. 7 min.Drukāt
  • Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu, ieberiet sīpolus un gaļu.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 7 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu. Ik pa laikam apmaisiet.
  • Salieciet pārējās sastāvdaļas (izņemot kartupeļus) un izmaisiet.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «STEW» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 1 stundu. Aizveriet vāku un nospiediet «START» taustiņu.
  • Kad palikušas 30 minūtes, pievienojiet kartupeļus. Tvaicēšanas grozā salieciet pupiņas, ielieciet katlā, aizveriet vāku un turpiniet sautēt.
  • Pirms pasniegšanas izņemiet lauru lapas.

Tas ir interesanti!
Szolnoki pilsētā notiek ikgadējie «gulaša svētki», kuros atrodas valsts labākie pavāri un sacenšas šī apbrīnojamā ēdiena gatavošanā.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv