Gulaša gatavošana multivārāmajā katlā ir patiess prieks. Gaļa sanāk sulīga un mīksta, kartupeļi nemaz nevārās.
*Recepte piemērota multikatlam Philips.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Olīveļļa 1 ĒK
- Sīpols 1 gab
- Ķiploki 3 daiviņas
- Liellopu gaļa 750 g
- Konservēti tomāti 400 g
- Kartupeļi 500 g
- Burkāns 200 g
- Šampinjoni 150 g
- Baltvīns 45 ml
- Lauru lapa 2 gab
- Sparģeļpupiņas 250 g
- Čili pipari pēc garšas
- Malti pipari pēc garšas
- Smaržīgo piparu pēc garšas
- Sāls pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 91 ккал
Proteīns: 5.17 г
Tauki: 3.19 г
Ogļhidrāti: 10.51 г
Soļi
-
Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu, ieberiet sīpolus un gaļu.
-
Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 7 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu. Ik pa laikam apmaisiet.
-
Salieciet pārējās sastāvdaļas (izņemot kartupeļus) un izmaisiet.
-
Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «STEW» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 1 stundu. Aizveriet vāku un nospiediet «START» taustiņu.
-
Kad palikušas 30 minūtes, pievienojiet kartupeļus. Tvaicēšanas grozā salieciet pupiņas, ielieciet katlā, aizveriet vāku un turpiniet sautēt.
-
Pirms pasniegšanas izņemiet lauru lapas.
Tas ir interesanti!
Szolnoki pilsētā notiek ikgadējie «gulaša svētki», kuros atrodas valsts labākie pavāri un sacenšas šī apbrīnojamā ēdiena gatavošanā.