Kartupeļu pankūkas ar lasi — neparasta uzkoda no parastiem produktiem noteikti kļūs par iecienītāko ēdienu uz svētku galda.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kartupeļi 10 gab
- Olas 2 gab
- Milti 3 ĒK
- Lasis 350 g
- Sāls pēc garšas
- Pipari pēc garšas
- Dilles
- Skābais krējums
Uz porciju
Kalorijas: 189 ккал
Proteīns: 11.13 г
Tauki: 2.01 г
Ogļhidrāti: 17.90 г
Soļi
-
Nomizo kartupeļus un sarīvē uz rupjās rīves.
-
Iegūtajai kartupeļu masai pievieno olas un miltus. Maisa, līdz iegūst viendabīgu pankūku masu. Pievieno piparus un sāli.
-
Ar karoti masu liek uz pannas uzkarsētā eļļā, veidojot apaļas pankūkas. Uz vidējas uguns cep, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
-
Pasniedz kartupeļu pankūkas ar skābo krējumu un laša gabaliņiem.