Kraukšķīgās kartupeļu pankūciņas ar lasi

Kartupeļu pankūkas ar lasi — neparasta uzkoda no parastiem produktiem noteikti kļūs par iecienītāko ēdienu uz svētku galda.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Kartupeļi 10 gab
  • Olas 2 gab
  • Milti 3 ĒK
  • Lasis 350 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
  • Dilles  
  • Skābais krējums  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 189 kcal
Olbaltumvielas: 11.13 g
Tauki: 2.01 g
Ogļhidrāti: 17.90 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Nomizo kartupeļus un sarīvē uz rupjās rīves.
  • Iegūtajai kartupeļu masai pievieno olas un miltus. Maisa, līdz iegūst viendabīgu pankūku masu. Pievieno piparus un sāli.
  • Ar karoti masu liek uz pannas uzkarsētā eļļā, veidojot apaļas pankūkas. Uz vidējas uguns cep, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
  • Pasniedz kartupeļu pankūkas ar skābo krējumu un laša gabaliņiem.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv