Garšīgas un aromātiskas kabaču pankūkas

Kabaču pankūkas ar krabju nūjiņām pannā ir ļoti viegli un ātri pagatavot. Pankūkas ir mīkstas un maigas. Šīs pankūkas var pasniegt ar skābo krējumu vai iecienītāko mērci.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Kabači 260 g
  • Burkāns 1 gab
  • Bulgāru pipari 1 gab
  • Ķiploki 2 daiviņas
  • Sīpols 1 gab
  • Dilles 30 g
  • Krabju nūjiņas 75 g
  • Majonēze 50 g
  • Vistas olas 2 gab
  • Milti 210 g
  • Garšvielas  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 130 kcal
Olbaltumvielas: 3.96 g
Tauki: 4.94 g
Ogļhidrāti: 17.93 g
Pagatavošana
25 min.Drukāt
  • Garšīgas un aromātiskas kabaču pankūkas - 1
    Sagatavojiet visas sastāvdaļas.
  • Garšīgas un aromātiskas kabaču pankūkas - 2
    Kabači sarīvē uz vidējas rīves. Ar nazi sasmalciniet sīpolus, burkānus un krabju nūjiņas.
  • Masai pievieno olas, miltus, garšvielas, 50 g majonēzes un zaļumus.
  • Garšīgas un aromātiskas kabaču pankūkas - 4
    Rūpīgi samaisiet.
  • Garšīgas un aromātiskas kabaču pankūkas - 5
    Ar karoti liek mīklas masu uz pannas, viegli piespiež un cep pankūkas apmēram 2 minūtes no katras puses.
  • Garšīgas un aromātiskas kabaču pankūkas
    Pasniedziet gatavas pankūkas, dekorētas ar pētersīļu zariņu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv