Kabaču pankūkas ar Ricotta sieru

Šādas pankūkas ir lieliski piemērotas diētas ēdienkartei, jo kabači ir maz kaloriju un to var lietot diētas laikā.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Kabači 450 g
  • Ricotta siers 450 g
  • Cietais siers 150 g
  • Vistas olas 2 gab
  • Kviešu milti 130 g
  • Skābais krējums 210 g
  • Saulespuķu eļļa 8 ĒK
  • Sāls  pēc garšas
  • Svaigi garšaugi  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 213 kcal
Olbaltumvielas: 8.07 g
Tauki: 17.14 g
Ogļhidrāti: 9.47 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Kabači sarīvē uz smalkās rīves, cieto sieru uz rupjās. Izsijāt miltus. Smalki sagrieziet dilles un ielieciet atsevišķā mazā šķīvī.
  • Sarīvēto kabačus pārliek lielā bļodā, pievieno vistas olas un dilles. Visu kārtīgi samaisa.
  • Tālāk rīvēto sieru sajauc ar Ricotta un pievieno kabačiem. Tad kopējai masai pievieno izsijātus miltus. Visu vēlreiz samaisa. Ar karoti gatavo masu liek pannā un cep līdz zeltaini brūnai.
  • Kabaču pankūkas ar Ricotta sieru - 4
    Pasniedziet gatavas pankūkas ar skābo krējumu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv