Veselīgām un garšīgām brokastīm varat pagatavot pankūkas no kabaču un auzu pārslām. Pārslas padarīs ēdienu sātīgu un uzturvielām bagātu, bet kabači piešķirs īpašu garšu un aromātu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kabači 300 g
- Auzu pārslas 80 g
- Ūdens 100 ml
- Sīpols 1 gab
- Svaigi zaļumi 30 g
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 136 ккал
Proteīns: 3.96 г
Tauki: 1.77 г
Ogļhidrāti: 20.35 г
Soļi
-
Nomazgājiet kabačus un zaļumus. Ja kabači ir veci, nogriežam no tā raupjo miziņu.
-
Auzu pārslas pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 10 minūtēm. Kabači sarīvē uz rupjās rīves, sāli un pēc 3 minūtēm notecina šķidrumu. Smalki sagrieziet sīpolu un zaļumus (dilles, pētersīļus, koriandru).
-
Sajauc visas sastāvdaļas: auzu pārslas, kabačus, sīpolu, zaļumus, olu, sāli.
-
Uzkarsē pannu un cep pankūkas uz vidējas uguns 5 minūtes no katras puses.
-
Pasniedziet gatavas pankūkas ar skāba krējuma mērci.
Padoms!
Lai samazinātu ēdiena kaloriju daudzumu, pagatavojiet pankūkas cepeškrāsnī.