Kabaču pankūkas ar auzu pārslām

Veselīgām un garšīgām brokastīm varat pagatavot pankūkas no kabaču un auzu pārslām. Pārslas padarīs ēdienu sātīgu un uzturvielām bagātu, bet kabači piešķirs īpašu garšu un aromātu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +1
  • Kabači 300 g
  • Auzu pārslas 80 g
  • Ūdens 100 ml
  • Sīpols 1 gab
  • Svaigi zaļumi 30 g
  • Sāls pēc garšas
  • Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 136 ккал
Proteīns: 3.96 г
Tauki: 1.77 г
Ogļhidrāti: 20.35 г
Soļi
15 min.Drukāt
  • Nomazgājiet kabačus un zaļumus. Ja kabači ir veci, nogriežam no tā raupjo miziņu.
  • Auzu pārslas pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 10 minūtēm. Kabači sarīvē uz rupjās rīves, sāli un pēc 3 minūtēm notecina šķidrumu. Smalki sagrieziet sīpolu un zaļumus (dilles, pētersīļus, koriandru).
  • Sajauc visas sastāvdaļas: auzu pārslas, kabačus, sīpolu, zaļumus, olu, sāli.
  • Uzkarsē pannu un cep pankūkas uz vidējas uguns 5 minūtes no katras puses.
  • Pasniedziet gatavas pankūkas ar skāba krējuma mērci.

Padoms!
Lai samazinātu ēdiena kaloriju daudzumu, pagatavojiet pankūkas cepeškrāsnī.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv