Plānās, sulīgas un ar gaļas šķiņķa garšu — tas ir sātīgas un garšīgas draņiki, kas ir ideāli piemērotas brokastīm vai vakariņām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kartupeļi 800 g
- Sīpoli 40 g
- Šķiņķis 100 g
- Cietais siers 100 g
- Vistas olas 1 gab
- Dilles 10 g
- Kviešu milti 2 ĒK
- Augu eļļa 3 ĒK
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 162 ккал
Proteīns: 5.75 г
Tauki: 9.26 г
Ogļhidrāti: 14.13 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas pankūku sastāvdaļas. Nomizojiet sīpolus un kartupeļus. Sasmalcināt zaļumus. Izsijā miltus un kārtīgi samaisa.
-
Sieru, sīpolu un kartupeļus sarīvē uz smalkās rīves. Šķiņķi sagriež mazās strēmelītēs. Dziļā bļodā rūpīgi sajauc visas sastāvdaļas (olu, sāli, piparus, miltus, sieru, sīpolus, kartupeļus un šķiņķi).
-
Uzkarsē pannu ar nedaudz eļļas un cep pankūkas no abām pusēm, zeltaini brūnas.
-
Pasniedziet gatavās pankūkas uz šķīvja ar skābo krējumu un dārzeņiem.