Plānās šokolādes pankūkas ar āboliem ir ideāli piemērotas brokastīm, pusdienām un vakariņām. Šīs pankūkas noteikti iepriecinās jūsu bērnus.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Piens 200 ml
- Kviešu milti 65 g
- Vistas olas 1 gab
- Sāls 2 g
- Kakao pulveris 2 ĒK
- Āboli 3 gab
- Kanēlis 2 TK
- Cukurs 4 ĒK
- Sviests 70 g
Uz porciju
Kalorijas: 141 ккал
Proteīns: 2.59 г
Tauki: 6.24 г
Ogļhidrāti: 19.06 г
Soļi
-
Sakuļ olu ar 1 ēdamkaroti cukura un sāli.
-
Pievienojiet pienu un samaisiet.
-
Pamazām pievieno izsijātus miltus un sakuļ.
-
Pievienojiet kakao pulveri, tējkaroti augu eļļas un samaisiet.
-
Apcep pankūkas augu eļļā. Pēc cepšanas katru pankūku apziežam ar mazumiņu sviesta.
-
Ābolus nomizo un smalki sagriež, sajauc ar atlikušo cukuru.
-
Pievienojiet kanēli un vēlreiz samaisiet.
-
Izkausē sviestu un pannā apcep ābolus.
-
Kad tie kļūst mīksti, noņemiet no plīts un ļaujiet nedaudz atdzist.
-
Ābolus ietin pankūkās.