Iesakām pamēģināt pagatavot ļoti garšīgu, vieglu un interesantu zupu ar olīvām, sēnēm un kausētu sieru. Jūs varat pagatavot šādu zupu gan ar melnajām, gan zaļajām olīvām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Šampinjoni 250 g
- Kartupelis 300 g
- Olīvas bez kauliņiem 100 g
- Kausēts siers 200 g
- Sīpols 1 gab
- Burkāns 1 gab
- Svaigi garšaugi 30 g
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 107 ккал
Proteīns: 5.31 г
Tauki: 3.56 г
Ogļhidrāti: 11.08 г
Soļi
-
Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos, šampinjonus šķēlēs, olīvas gredzenos. Sīpolus un burkānus sarīvē uz rupjās rīves.
-
Vāra kartupeļus, līdz tie ir gandrīz gatavi. Pannā apcep sīpolus un burkānus.
-
Kad burkāni kļūst dzelteni, pievieno sēnes un olīvas. Sautē, līdz lielākā daļa šķidruma ir iztvaikojusi.
-
Tiklīdz kartupeļi kļūst mīksti, pievienojiet pannā apceptās sēnes ar olīvām, zaļumiem un kausētu sieru. Vāra uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, līdz siers pilnībā izkusis.
-
Gatavo zupu lej skaistā šķīvī, pēc vēlēšanās pārkaisa ar svaigiem zaļumiem.