Pankūkas ar ābolu pildījumu

Piedāvājam pagatavot neparasti garšīgas, smaržīgas un veselīgas pankūkas ar āboliem, kas ir ideāli piemērotas brokastīm brīvā dienā vai kā viegls deserts pie tējas vai kafijas tases.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Piens 200 ml
  • Vistas olas 1 gab
  • Kviešu milti 250 g
  • Āboli 500 g
  • Cukurs 100 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 146 kcal
Olbaltumvielas: 3.76 g
Tauki: 1.55 g
Ogļhidrāti: 29.52 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Pankūkas ar ābolu pildījumu - 1
    Sagatavojiet visas receptei nepieciešamās sastāvdaļas. Nomazgājiet ābolus. Pirms laika izņemiet olas no ledusskapja.
  • Dziļā šķīvī pievienojiet olas, miltus un pienu. Visu labi samaisa.
  • Cep pankūkas uzkarsētā pannā vienu minūti no katras puses līdz zeltaini brūnas.
  • Pankūkas ar ābolu pildījumu - 4
    Ābolus sarīvē uz rupjās rīves un sajauc ar cukuru. Rūpīgi samaisiet pildījumu.
  • Uz gatavās pankūkas liek ēdamkaroti ābolu pildījuma ar cukuru. Aptiniet, kā parādīts fotoattēlā.
  • Uzkarsētā pannā bez eļļas apcep iesaiņotās pankūkas līdz garozai.
  • Pankūkas ar ābolu pildījumu - 7
    Skaistai pasniegšanai uz šķīvja liek dažas pankūkas, pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar ābolu šķēlītēm.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv