Piedāvājam pagatavot neparasti garšīgas, smaržīgas un veselīgas pankūkas ar āboliem, kas ir ideāli piemērotas brokastīm brīvā dienā vai kā viegls deserts pie tējas vai kafijas tases.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Piens 200 ml
- Vistas olas 1 gab
- Kviešu milti 250 g
- Āboli 500 g
- Cukurs 100 g
Uz porciju
Kalorijas: 146 ккал
Proteīns: 3.76 г
Tauki: 1.55 г
Ogļhidrāti: 29.52 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas receptei nepieciešamās sastāvdaļas. Nomazgājiet ābolus. Pirms laika izņemiet olas no ledusskapja.
-
Dziļā šķīvī pievienojiet olas, miltus un pienu. Visu labi samaisa.
-
Cep pankūkas uzkarsētā pannā vienu minūti no katras puses līdz zeltaini brūnas.
-
Ābolus sarīvē uz rupjās rīves un sajauc ar cukuru. Rūpīgi samaisiet pildījumu.
-
Uz gatavās pankūkas liek ēdamkaroti ābolu pildījuma ar cukuru. Aptiniet, kā parādīts fotoattēlā.
-
Uzkarsētā pannā bez eļļas apcep iesaiņotās pankūkas līdz garozai.
-
Skaistai pasniegšanai uz šķīvja liek dažas pankūkas, pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar ābolu šķēlītēm.