Pankūkas ar āboliem

Ābolu pankūkas ir ideālas un garšīgas brokastis. Pankūciņas var pasniegt ar krējumu, medu, ievārījumu. Tie labi sader ar dažādiem dzērieniem.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Āboli 5 gab
  • Cukurs 90 g
  • Kviešu milti 140 g
  • Vistas olas 1 gab
  • Augu eļļa 30 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 150 kcal
Olbaltumvielas: 2.42 g
Tauki: 4.15 g
Ogļhidrāti: 26.02 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Nomazgājiet ābolus zem tekoša ūdens. Ielejiet glāzē eļļu. Ieberiet miltus lielā bļodā.
  • Nomizo ābolus. Sagriež 4 daļās un noņem vidu, tad sarīvē uz smalkās rīves. Pārkaisa ar cukuru un pievieno miltus. Rūpīgi samaisiet.
  • Uzkarsē pannu ar nedaudz eļļas un cep pankūkas no abām pusēm, zeltaini brūnas.
  • Ābolu pankūkas var pasniegt ar ievārījumu, medu, krējumu vai šokolādes skaidiņām.

Padoms!
Lai pankūkas būtu vēl veselīgākas, nomainiet cukuru ar saldinātāju vai medu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv