Ābolu pankūkas ir ideālas un garšīgas brokastis. Pankūciņas var pasniegt ar krējumu, medu, ievārījumu. Tie labi sader ar dažādiem dzērieniem.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Āboli 5 gab
- Cukurs 90 g
- Kviešu milti 140 g
- Vistas olas 1 gab
- Augu eļļa 30 g
Uz porciju
Kalorijas: 150 ккал
Proteīns: 2.42 г
Tauki: 4.15 г
Ogļhidrāti: 26.02 г
Soļi
-
Nomazgājiet ābolus zem tekoša ūdens. Ielejiet glāzē eļļu. Ieberiet miltus lielā bļodā.
-
Nomizo ābolus. Sagriež 4 daļās un noņem vidu, tad sarīvē uz smalkās rīves. Pārkaisa ar cukuru un pievieno miltus. Rūpīgi samaisiet.
-
Uzkarsē pannu ar nedaudz eļļas un cep pankūkas no abām pusēm, zeltaini brūnas.
-
Ābolu pankūkas var pasniegt ar ievārījumu, medu, krējumu vai šokolādes skaidiņām.
Padoms!
Lai pankūkas būtu vēl veselīgākas, nomainiet cukuru ar saldinātāju vai medu.