Piena zupa ar makaroniem

Piena zupa ar makaroniem, kas pagatavoti pēc šīs receptes, ir garšīgs ēdiens, kas ir ļoti viegli un ātri pagatavojams. Un arī tāda zupa ir bērnības garša, patīkamas atmiņas un vecmāmiņas roku smarža.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Piens 250 ml
  • Makaroni 50 g
  • Krējuma siers 100 g
  • Kviešu milti 50 g
  • Pētersīļi 30 g
  • Sviests 60 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 233 kcal
Olbaltumvielas: 8.33 g
Tauki: 15.21 g
Ogļhidrāti: 15.89 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Liek visas sastāvdaļas uz galda, lai to būtu viegli pagatavot.
  • Pagatavojiet makaronus līdz al dente saskaņā ar iepakojuma norādījumiem.
  • Sasmalciniet pētersīļus.
  • Uzlieciet pannu uz lēnas uguns un ielieciet tajā miltus un sviestu. Sastāvdaļas sajauc, līdz sviests ir izkusis un pilnībā sajaukts ar miltiem.
  • Pannā pamazām lej pienu, kārtīgi maisot maisījumu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un pievieno katlā sāli. Ja maisījums ir pārāk biezs, pievienojiet vēl pienu.
  • Ielieciet pannā gandrīz novārītos makaronus, kausēto sieru, sāli un melnos piparus. Maisiet zupu, līdz siers ir pilnībā izkusis.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv