Auzu pārslu cepumi ar Indijas riekstu

Indijas rieksti satur 35% no ikdienas tiamīna vērtības, tāpēc droši gatavojiet auzu pārslu cepumus ar riekstiem un piepildiet savu ķermeni ar vitamīniem.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Auzu pārslas 200 g
  • Vistas olas 2 gab
  • Cukurs 100 g
  • Milti 50 g
  • Sviests 100 g
  • Indijas rieksti 50 g
  • Cepamais pulveris 5 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 391 kcal
Olbaltumvielas: 8.79 g
Tauki: 21.34 g
Ogļhidrāti: 42.48 g
Pagatavošana
10 min.Drukāt
  • Auzu pārslu cepumi ar Indijas riekstu - 1
    Sagatavo visas sastāvdaļas cepumiem. Ielejiet riekstus atsevišķā bļodā. Nomazgājiet vistas olas.
  • Nelielā bļodā sajauc mīklas sastāvdaļas: auzu pārslas, miltus, mīkstu sviestu, olas, cukuru un cepamo pulveri.
  • Visu samaisa, lai iegūtu viendabīgu maisījumu.
  • Auzu pārslu cepumi ar Indijas riekstu - 4
    Izklājiet izveidotos cepumus uz pergamenta papīra. Virsū liek riekstus.
  • Auzu pārslu cepumi ar Indijas riekstu - 5
    Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 190°C apmēram 10-15 minūtes.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv