Auzu pārslu cepumi ar banānu un lazdu riekstu

Auzu pārslu cepumi ar banānu un lazdu riekstiem lieliski papildinās tēju vai kafiju. Deserts ir ātri un viegli pagatavojams.

Sastāvdaļas
Porcijas: +5
  • Auzu pārslas 300 g
  • Banāns 1 gab
  • Vistas olas 1 gab
  • Cukurs 2 ĒK
  • Lazdu rieksts  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 273 kcal
Olbaltumvielas: 8.74 g
Tauki: 4.92 g
Ogļhidrāti: 49.23 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Vispirms sagatavojiet visas nepieciešamās sastāvdaļas.
  • Auzu pārslu cepumi ar banānu un lazdu riekstu - 2
    Blenderī samaļ auzu pārslas.
  • Banānu saspiež ar dakšu, līdz tas kļūst par pastu.
  • Auzu pārslu cepumi ar banānu un lazdu riekstu - 4
    Pievienojiet olu banānam.
  • Auzu pārslu cepumi ar banānu un lazdu riekstu - 5
    Tad pievieno cukuru.
  • Iegūtajai masai pievieno maltas auzu pārslas un visu samaisa.
  • Auzu pārslu cepumi ar banānu un lazdu riekstu - 7
    Pievieno sasmalcinātus lazdu riekstus un vēlreiz visu samaisa.
  • Auzu pārslu cepumi ar banānu un lazdu riekstu - 8
    Uz ietaukotas cepešpannas vai pergamenta ar karoti izklāj iegūto mīklu, veidojot cepumus. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem uz 30 minūtēm.
  • Auzu pārslu cepumi ar banānu un lazdu riekstu - 9
    Pirms pasniegšanas cepumus var pārkaisīt ar pūdercukuru. Labu apetīti!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv