Auzu pārslu cepumi ar banānu un lazdu riekstiem lieliski papildinās tēju vai kafiju. Deserts ir ātri un viegli pagatavojams.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Auzu pārslas 300 g
- Banāns 1 gab
- Vistas olas 1 gab
- Cukurs 2 ĒK
- Lazdu rieksts pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 273 ккал
Proteīns: 8.74 г
Tauki: 4.92 г
Ogļhidrāti: 49.23 г
Soļi
-
Vispirms sagatavojiet visas nepieciešamās sastāvdaļas.
-
Blenderī samaļ auzu pārslas.
-
Banānu saspiež ar dakšu, līdz tas kļūst par pastu.
-
Pievienojiet olu banānam.
-
Tad pievieno cukuru.
-
Iegūtajai masai pievieno maltas auzu pārslas un visu samaisa.
-
Pievieno sasmalcinātus lazdu riekstus un vēlreiz visu samaisa.
-
Uz ietaukotas cepešpannas vai pergamenta ar karoti izklāj iegūto mīklu, veidojot cepumus. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem uz 30 minūtēm.
-
Pirms pasniegšanas cepumus var pārkaisīt ar pūdercukuru. Labu apetīti!