Kartupeļu pankūkas ar sieru un ķiplokiem

Draņiki ar sieru un ķiplokiem ir vienkāršs un ātrs ēdiens, kas sātina organismu un dažādot uzturu ar interesantām kombinācijām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Kartupeļi 1600 g
  • Sīpols 1 gab
  • Siers 100 g
  • Ķiploki 2 daiviņas
  • Kviešu milti 3 ĒK
  • Augu eļļa 50 ml
  • Vistas olas 2 gab
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 122 kcal
Olbaltumvielas: 4.23 g
Tauki: 5.21 g
Ogļhidrāti: 16.25 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Nomazgājiet un nomizojiet kartupeļus. Sīpolu un ķiplokus nomizo no miziņas.
  • Kartupeļus un sieru sarīvē uz rupjās rīves, sīpolus un ķiplokus uz smalkās.
  • Katliņā samaisa kartupeļus, sieru, sīpolus, ķiplokus un olas. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas. Kartupeļu pankūkas apcep uzkarsētā pannā eļļā 1-2 minūtes no katras puses līdz zeltaini brūnas.
  • Pasniedziet kartupeļu pankūkas ar svaigiem dārzeņiem un zaļumiem. Tos var pasniegt arī ar skābo krējumu vai grieķu jogurtu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv