Omlete

Multivārāmais katls izmantošana ievērojami vienkāršo omletes gatavošanas procesu, kas ļauj turpināt savu biznesu, neuztraucoties par brokastīm.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Olas 4 gab
  • Sarkanie pipari 10 g
  • Eļļa 2 ĒK
  • Vītināta šķiņķa 3 šķēles
  • Pētersīļi  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 102 kcal
Olbaltumvielas: 8.52 g
Tauki: 5.64 g
Ogļhidrāti: 1.52 g
Pagatavošana
15 min.Drukāt
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 5 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Iekšējā katlā ielejiet eļļu, izcepiet smalki sagrieztu šķiņķi un papriku. Ielejiet sakultas olas, uzberiet pētersīļus. Aizveriet vāku.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «BOIL» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 9 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.

Padoms!
Ja vēlaties krēmīgāku omleti, receptei pievienojiet 2 tējkarotes saldā krējuma vai majonēzes.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv