Ķirbju un ābolu pankūkas

Ķirbju pankukas ar ābolu ir brīnišķīgs, veselīgs un vitamīnu ēdiens, kas lieliski piemērots brokastīm vai pusdienām. Šīs maigās un ļoti garšīgās pankūkas patiks visai ģimenei. Jūs varat tos pasniegt pie galda, pievienojot ievārījumu, medu vai skābo krējumu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Ķirbis 400 g
  • Āboli 4 gab
  • Vistas olas 4 gab
  • Auzu pārslas 1 glāze
  • Milti 4 ĒK
  • Piens 1 glāze
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 119 kcal
Olbaltumvielas: 2.13 g
Tauki: 7.73 g
Ogļhidrāti: 11.14 g
Pagatavošana
25 min.Drukāt
  • Ķirbi un ābolu sarīvē skaidiņās, pievieno olas, auzu pārslas, miltus un pienu, tik daudz, lai izveiotos pabieza pankūku mīkla.
  • Pieber šķipsninu sāls.
  • Cep pankūkas no abām pusēm zeltaini brūnas un gatavās liek tornītī vienu virs otras, lai tās tik ātri neatdziest.

Pasniedz ar ievārījumu, medu vai skābo krējumu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv