Klasiskie auzu pārslu cepumi

Auzu cepumi ir viegli pagatavojams deserts. Tas izrādās ļoti smaržīgs un kraukšķīgs.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Auzu pārslas 200 g
  • Vistas olas 2 gab
  • Cukurs 100 g
  • Kviešu milti 2 ĒK
  • Sviests 100 g
  • Cepamais pulveris 1 TK
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 374 kcal
Olbaltumvielas: 7.95 g
Tauki: 18.98 g
Ogļhidrāti: 44.22 g
Pagatavošana
20 min.Video recepteDrukāt
  • Klasiskie auzu pārslu cepumi - 1
    Iepriekš sagatavojiet visas ēdiena gatavošanai nepieciešamās sastāvdaļas.
  • Dziļā bļodā sajauc auzu pārslas, miltus, mīkstu sviestu, olas, cukuru un cepamo pulveri.
  • Klasiskie auzu pārslu cepumi - 3
    Visas sastāvdaļas labi samaisa, lai iegūtu viendabīgu masu.
  • Klasiskie auzu pārslu cepumi - 4
    Cepešpannu izklāj ar cepampapīru. Mīklu veido vēlamajā formā un liek uz cepešpannas.
  • Cep cepumus 10 minūtes cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180-200 grādiem.

Padoms!
Ja vēlaties cepumus padarīt veselīgākus, receptē izmantojiet tikai olu baltumus.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv