Piena zupa ar zivju konserviem

Zupas ir dažādas, un katra zupa ir garšīga un savā veidā neparasta. Tas pats variants liks brīnīties un uz mirkli padomāt par tā sagatavošanu. Taču šaubas ir jāizkliedē, jo pat tik neparasta kombinācija kā piens ar zivju konserviem ir ļoti garšīga. Ir vērts sagatavot šādu ēdienu īstiem gardēžiem un mīļotājiem, lai izmēģinātu kaut ko jaunu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Kokosriekstu eļļa 15 ml
  • Kviešu milti 15 g
  • Kokosriekstu piens 750 ml
  • Konservēts lasis 480 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Dilles  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 206 kcal
Olbaltumvielas: 9.34 g
Tauki: 17.89 g
Ogļhidrāti: 2.77 g
Pagatavošana
60 min.Drukāt
  • Piena zupa ar zivju konserviem - 1
    Visas zupas sastāvdaļas sagatavo iepriekš: izņem no burciņām konservus un notecina lieko šķidrumu, noskalo dilles un ļauj nožūt.
  • Piena zupa ar zivju konserviem - 2
    Mēs uzliekam dziļu kastroli uz neliela uguns. Katliņā ielej kokosriekstu eļļu un izkausē. Pēc tam pakāpeniski sajauciet ar miltiem, lai nepaliktu kunkuļi.
  • Pannā ar sviestu un miltiem, nepārtraukti maisot, pamazām ielej kokosriekstu pienu un turpina vārīt uz mazas uguns, līdz masa sabiezē. Sāli un piparus šķidrumu.
  • Piena zupa ar zivju konserviem - 4
    Laša gaļu sasmalcina ar dakšiņu un nosūta uz kastroli ar pienu, samaisa, ļauj pagatavot 1-2 minūtes. Vēlams, lai viss šķidrums būtu pilnībā izliets no laša, lai trauks būtu mazāk taukains.
  • Ar asu nazi smalki sakapā dilles un tāpat kā lasi visu sūta uz pannas līdz gandrīz gatavai zupai. Vēlreiz rūpīgi samaisiet.

Padoms!
Lai piena zupa ar konserviem būtu veselīgāka, var mēģināt tai nepievienot sāli un piparus. Ēdiens, pateicoties konserviem, nekļūs negaršīgs, garša arī paliks diezgan piesātināta.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv