Kabaču krēmzupa

Sātīga, bet tajā pašā laikā multivārāmajā katlā vārīta viegla kabači biezeņa zupa ar savu maigo garšu patīkami pārsteigs ikvienu. Pagatavot šo ēdienu ir viegli, un tas neapšaubāmi patiks gan pieaugušajiem, gan bērniem.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Dārzeņu buljons 640 ml
  • Kabači 600 g
  • Sīpols 1 gab
  • Ķiploki 1 daiviņa
  • Olīveļļa 1 ĒK
  • Skābais krējums vai jogurts 1 ĒK
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 52 kcal
Olbaltumvielas: 1.39 g
Tauki: 3.86 g
Ogļhidrāti: 3.48 g
Pagatavošana
25 min.Drukāt
  • Salieciet visus dārzeņus ierīces iekšējā katlā.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 10 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu. Ik pa laikam apmaisiet, neaizverot vāku.
  • Ielejiet buljonu, pieberiet sāli un piparus pēc garšas.
  • Izvēlieties «STEW» programmu un ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 15 minūtes. Aizveriet vāku.
  • Lai zupai būtu labāka konsistence, to var saberzt ar blenderi, var pievienot ēdamkaroti dabiskā jogurta vai krējuma.

Pasniedziet kabaču krēmzupa aukstu vai karstu, pārkaisītu ar zaļumiem, garšaugu maisījumu un dekorētu ar plānu svaiga kabaču šķēli.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv