Vienkārša un ātra recepte sātīgai pupiņu zupai ar liellopa gaļu. Šī zupa ir garšīga un veselīga. Ideāli piemērots pusdienām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Liellopa ribiņas 600 g
- Sarkanās pupiņas 170 g
- Sīpols 2 gab
- Burkāns 4 gab
- Bulgāru pipari 1 gab
- Sāls 1 ĒK
- Kečups 3 ĒK
- Svaigi garšaugi pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 148 ккал
Proteīns: 9.52 г
Tauki: 7.76 г
Ogļhidrāti: 10.27 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Gaļu noskalo un vāra sālsūdenī 40 minūtes.
-
Pupiņas mērcē 2-3 stundas, tad pievieno gaļai un vāra, līdz pupiņas ir gatavas.
-
Karstā pannā 3 minūtes apcep smalki sagrieztus sīpolus, sarīvētu burkānu, sasmalcinātu papriku, pievieno kečupu.
-
Katlā ar zupu pievieno apceptos dārzeņus un vāra vēl 2 minūtes.
-
Pasniedziet zupu karstu ar svaigu maizi vai grauzdiņiem. Labu apetīti!