Pupiņu zupa ar liellopu gaļu

Vienkārša un ātra recepte sātīgai pupiņu zupai ar liellopa gaļu. Šī zupa ir garšīga un veselīga. Ideāli piemērots pusdienām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Liellopa ribiņas 600 g
  • Sarkanās pupiņas 170 g
  • Sīpols 2 gab
  • Burkāns 4 gab
  • Bulgāru pipari 1 gab
  • Sāls 1 ĒK
  • Kečups 3 ĒK
  • Svaigi garšaugi  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 148 kcal
Olbaltumvielas: 9.52 g
Tauki: 7.76 g
Ogļhidrāti: 10.27 g
Pagatavošana
1 stunda. 30 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Gaļu noskalo un vāra sālsūdenī 40 minūtes.
  • Pupiņas mērcē 2-3 stundas, tad pievieno gaļai un vāra, līdz pupiņas ir gatavas.
  • Karstā pannā 3 minūtes apcep smalki sagrieztus sīpolus, sarīvētu burkānu, sasmalcinātu papriku, pievieno kečupu.
  • Katlā ar zupu pievieno apceptos dārzeņus un vāra vēl 2 minūtes.
  • Pasniedziet zupu karstu ar svaigu maizi vai grauzdiņiem. Labu apetīti!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv