Auzu pārslu cepumi ar kokosriekstu skaidiņas un kanēli — deserts, kas lieliski piemērots ģimenes vakaram. Cepumi ir ļoti maigi un ar kokosriekstu pēcgaršu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kokosriekstu piens 250 ml
- Niedru cukurs 100 g
- Vanilīns 1 TK
- Vistas olas 2 gab
- Milti 200 g
- Auzu pārslas 500 g
- Kokosriekstu skaidiņas 60 g
- Cepamā soda 1 TK
- Cepamais pulveris 1 TK
- Kanēlis 1 TK
- Sāls 2 g
- Rozīnes 60 g
Uz porciju
Kalorijas: 318 ккал
Proteīns: 8.62 г
Tauki: 11.16 г
Ogļhidrāti: 45.84 г
Soļi
-
Sagatavo vēlamās sastāvdaļas. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180℃.
-
Blendera traukā pievieno kokosriekstu eļļu, cukuru un sakuļ. Tad pievieno 2 olas, vaniļu un kārtīgi samaisa. Bļodā sajauc auzu pārslas, miltus, kokosriekstu skaidiņas, cepamo pulveri, cepamo sodu, sāli un kanēli.
-
Sagatavo cepešpannu, tajā ieklājot cepamo papīru. No mīklas izveidojiet mazas bumbiņas un novietojiet tās uz cepešpannas. Nosūtiet uz cepeškrāsni 25 minūtes.
-
Cepumus pārkaisa ar pūdercukuru. Dekorē ar rozīnēm. Pasniedz ar siltu pienu vai karstu tēju.
Padoms!
Rozīņu vietā varat izmantot savus iecienītākos žāvētos augļus. Tas nekādā veidā neietekmēs cepumu garšu.