Auzu pārslu cepumi ar kokosriekstu skaidiņas un kanēli

Auzu pārslu cepumi ar kokosriekstu skaidiņas un kanēli — deserts, kas lieliski piemērots ģimenes vakaram. Cepumi ir ļoti maigi un ar kokosriekstu pēcgaršu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +1
  • Kokosriekstu piens 250 ml
  • Niedru cukurs 100 g
  • Vanilīns 1 TK
  • Vistas olas 2 gab
  • Milti 200 g
  • Auzu pārslas 500 g
  • Kokosriekstu skaidiņas 60 g
  • Cepamā soda 1 TK
  • Cepamais pulveris 1 TK
  • Kanēlis 1 TK
  • Sāls 2 g
  • Rozīnes 60 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 318 kcal
Olbaltumvielas: 8.62 g
Tauki: 11.16 g
Ogļhidrāti: 45.84 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Sagatavo vēlamās sastāvdaļas. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180℃.
  • Blendera traukā pievieno kokosriekstu eļļu, cukuru un sakuļ. Tad pievieno 2 olas, vaniļu un kārtīgi samaisa. Bļodā sajauc auzu pārslas, miltus, kokosriekstu skaidiņas, cepamo pulveri, cepamo sodu, sāli un kanēli.
  • Auzu pārslu cepumi ar kokosriekstu skaidiņas un kanēli - 3
    Sagatavo cepešpannu, tajā ieklājot cepamo papīru. No mīklas izveidojiet mazas bumbiņas un novietojiet tās uz cepešpannas. Nosūtiet uz cepeškrāsni 25 minūtes.
  • Auzu pārslu cepumi ar kokosriekstu skaidiņas un kanēli - 4
    Cepumus pārkaisa ar pūdercukuru. Dekorē ar rozīnēm. Pasniedz ar siltu pienu vai karstu tēju.

Padoms!
Rozīņu vietā varat izmantot savus iecienītākos žāvētos augļus. Tas nekādā veidā neietekmēs cepumu garšu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv