Bumbieri vīna mērcē

Multivārāmajā katlā gatavotais deserts izrādās pārsteidzoši skaists, garšīgs un mazkaloriju. Piemērots arī veģetāriešiem un vegāniem. Bumbieri vīnā dekorē ar maskarponi, putukrējumu vai saldējumu.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Pūdercukurs 150 g
  • Bumbieri 6 gab
  • Kanēļa standziņa 1 gab
  • Sarkanvīns 480 g
  • Kviešu vai kukurūzas milti 1 TK
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 94 kcal
Olbaltumvielas: 0.29 g
Tauki: 0.13 g
Ogļhidrāti: 15.72 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Ierīces iekšējā katlā salieciet visas sastāvdaļas, izņemot miltus.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «STEW» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 20 minūtes. Aizveriet vāku un nospiediet «START» taustiņu.
  • Lai mērce sabiezētu, kad līdz cepšanas beigām būs palikušas 5 minūtes, pievienojiet tējkaroti miltu.

Tas ir interesanti!
Viens bumbieris satur apmēram piekto daļu no ikdienas šķiedrvielu nepieciešamības.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv