Maigs un garšīgs deserts ar mīkstu biezpienu, kura pagatavošana neprasa daudz pūļu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Piens 100 g
- Mīkstais siers 150 g
- Cukura cepumi 200 g
- Želatīna pulveris 10 g
- Kakao pulveris 30 g
- Sviests 72% 50 g
- Ūdens 100 ml
Uz porciju
Kalorijas: 246 ккал
Proteīns: 7.42 г
Tauki: 12.74 г
Ogļhidrāti: 25.83 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Želatīnu pārlej ar aukstu vārītu ūdeni 20 minūtes.
-
Sasmalcināt cepumus. Uzkarsē pienu, sviestu un pusi cukura.
-
Uzbriedināto želatīnu liek uz uguns, lai tas tikai izšķīst, bet nevārās. Vienā formā sajauciet cepumus, pienu, kakao un daļu želatīna. Citā biezpienā, nedaudz cukura un vēl daļa želatīna. Abas formas liek ledusskapī uz trim stundām.
-
Savienojiet pusītes. Dekorē ar plānu krējuma strūklu un jebkurām ogām.