Plova gatavošana multivārāmajā katlā nav grūts process. Šo plovu var saukt par ātru, lieliski piemērots mājas vakariņām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Cūkgaļa 500 g
- Rīsi 300 g
- Sīpoli 240 g
- Ķiploki 12 g
- Burkāns 80 g
- Saulespuķu eļļa 100 ml
- Sāls pēc garšas
- Ķimenes pēc garšas
- Malta kurkuma pēc garšas
- Paprika pēc garšas
- Karijs pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 269 ккал
Proteīns: 8.62 г
Tauki: 17.13 г
Ogļhidrāti: 20.05 г
Soļi
-
Iepriekš noskalojiet rīsus un iemērciet tos nedaudz ūdens. Sīpolus un burkānus nomizo.
-
Ieslēdziet multikatla un apcepiet gaļu.
-
Sīpolu sagriež pusgredzenos, burkānu sarīvē uz rupjās rīves. Pēc 10 minūtēm pēc gaļas pievienošanas liek sīpolus, tad burkānus. Cep vēl apmēram 5-7 minūtes.
-
Pievienojiet rīsus, garšvielas un ielieciet ķiploka galvu. Piepildiet rīsus ar ūdeni tā, lai tas būtu tieši virs putraimu līmeņa.
-
Gatavojiet «Plovs» režīmā apmēram 40 minūtes. Programmas beigās jums ir jānoņem ķiploku galva.
-
Pasniedziet plovu uz liela šķīvja ar ķiploku.