Šokolādes deserts ar biezpiena krēmu

Deserts ar biezpiena krēmu pārsteigs ar pagatavošanas vieglumu, šokolādes garšu, maigo krēmu ar banāna gabaliņiem.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Skābais krējums 150 g
  • Piena šokolāde 70 g
  • Šokolādes cepumi 200 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 358 kcal
Olbaltumvielas: 4.44 g
Tauki: 20.85 g
Ogļhidrāti: 39.64 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Sagatavojiet produktus, blender un glāzi desertam.
  • Šokolādes deserts ar biezpiena krēmu - 2
    Ielieciet skābo krējumu vai jogurtu traukā. Pievienojiet tur biezpienu un saputojiet ar blenderi līdz krēmīgai konsistencei, vai arī varat saberzt ar dakšiņu līdz gludai masai.
  • Nomizo banānus. Izgrieziet tos plānos tāda paša platuma apļos. Lai liktu desertu, paņemiet skaistu glāzi un ielieciet banāna šķēles apakšā.
  • Banānam virsū liek saputoto biezpiena krēmu. Sasmalciniet šokolādes cepumus ar rokām un sagrieziet šokolādi mazos gabaliņos.
  • Šokolādes deserts ar biezpiena krēmu - 5
    Tālāk izklāj salauztos šokolādes cepumus. Sagrieztos banānus vienmērīgā kārtā izklājiet virs cepumiem. Visu pārlej ar biezpiena krēmu, pārkaisa ar cepumu skaidiņām un šokolādi.
  • Šokolādes deserts ar biezpiena krēmu - 6
    Desertu vislabāk pasniegt caurspīdīgā glāzē.

Padoms!
Lai deserts būtu mazāk kaloriju, izmantojiet skābo krējumu vai jogurtu ar mazāku tauku procentu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv