Deserts ar biezpiena krēmu pārsteigs ar pagatavošanas vieglumu, šokolādes garšu, maigo krēmu ar banāna gabaliņiem.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Skābais krējums 150 g
- Piena šokolāde 70 g
- Šokolādes cepumi 200 g
Uz porciju
Kalorijas: 358 ккал
Proteīns: 4.44 г
Tauki: 20.85 г
Ogļhidrāti: 39.64 г
Soļi
-
Sagatavojiet produktus, blender un glāzi desertam.
-
Ielieciet skābo krējumu vai jogurtu traukā. Pievienojiet tur biezpienu un saputojiet ar blenderi līdz krēmīgai konsistencei, vai arī varat saberzt ar dakšiņu līdz gludai masai.
-
Nomizo banānus. Izgrieziet tos plānos tāda paša platuma apļos. Lai liktu desertu, paņemiet skaistu glāzi un ielieciet banāna šķēles apakšā.
-
Banānam virsū liek saputoto biezpiena krēmu. Sasmalciniet šokolādes cepumus ar rokām un sagrieziet šokolādi mazos gabaliņos.
-
Tālāk izklāj salauztos šokolādes cepumus. Sagrieztos banānus vienmērīgā kārtā izklājiet virs cepumiem. Visu pārlej ar biezpiena krēmu, pārkaisa ar cepumu skaidiņām un šokolādi.
-
Desertu vislabāk pasniegt caurspīdīgā glāzē.
Padoms!
Lai deserts būtu mazāk kaloriju, izmantojiet skābo krējumu vai jogurtu ar mazāku tauku procentu.