Aromātiska laša zivju zupa ar garnelēm — mazkaloriju ēdiens cilvēkiem, kuri vēlas zaudēt svaru!
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Garneles 200 g
- Lasis 200 g
- Kartupeļi 400 g
- Burkāns 1 gab
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 87 ккал
Proteīns: 10.14 г
Tauki: 1.81 г
Ogļhidrāti: 8.13 г
Soļi
-
Atkausējiet garneles. Nomizo un nomazgā kartupeļus, burkānus.
-
Nosūtiet zivju gabalus verdošā ūdenī. Tad pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus. Vāra uz lēnas uguns, līdz kartupeļi un zivis ir mīksti, apmēram 20-25 minūtes.
-
Pēc 20-25 minūtēm katlam pievieno rīvētus burkānus un vāra zupu vēl 5-7 minūtes. 3 minūtes pirms vārīšanas beigām pievienojiet garneles. Sāli un piparus zupu pēc garšas.
-
Lej zupu bļodiņās un dekorē ar šķipsniņu sasmalcinātu zaļumu. Ja vēlaties, pievienojiet citrona šķēlītes.
Padoms!
Zaļumu pievienošana zupai ievērojami bagātinās to ar šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām.