Vienkāršu, sātīgu un mazkaloriju zupu gatavo no pupiņām, kartupeļiem, sīpoliem, burkāniem un liellopa kauliem. Šī zupa ir ideāli piemērota cilvēkiem, kuri seko savai figūrai.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Liellopu kauli 400 g
- Kartupelis 4 gab
- Baltais sīpols 1 gab
- Burkāns 1 gab
- Sāls 2 TK
- Ūdens 4000 ml
- Sarkanās pupiņas 100 g
Uz porciju
Kalorijas: 17 ккал
Proteīns: 0.95 г
Tauki: 0.18 г
Ogļhidrāti: 2.88 г
Soļi
-
Nomizojiet visus dārzeņus. Ja izmantojat neapstrādātas pupiņas, iemērciet tās vienu dienu ūdenī.
-
Piepildiet kaulus ar ūdeni un pievienojiet visu sīpolu (to var izņemt pēc stundas). Vēl pēc stundas noņemiet kaulus.
-
Gatavā buljonā pievieno nelielos kubiņos sagrieztus kartupeļus. Kad buljons ar kartupeļiem vārās, to vajadzēs sālīt.
-
Kad kartupeļi gandrīz gatavi, pievieno smalki sarīvētus burkānus. Pagatavojiet vēl 5-7 minūtes.
-
Tad pievieno konservētās pupiņas. Ja pievieno mērcētas pupiņas, tad jāpievieno pirms kartupeļiem un jāvāra vēl 10 minūtes.