Gulaša zupa ungāru gaumē

Biezu, sātīgu un ļoti garšīgu gulaša zupa ungāru gaumē izrādās multivārāmajā katlā. Šī zupa noteikti iepriecinās jūs un jūsu ģimeni!

*Recepte piemērota multikatlam Stollar Multi Cooker.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Liellopu gaļa 600 g
  • Sīpols 1 gab
  • Kartupeļi 2 gab
  • Tomāti 2 gab
  • Saldie pipari 1 gab
  • Tomātu pasta 1 ĒK
  • Ķiploki 2 daiviņas
  • Čili pipari 1 gab
  • Augu eļļa 2 ĒK
  • Ķimenes  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 97 kcal
Olbaltumvielas: 6.27 g
Tauki: 3.23 g
Ogļhidrāti: 11.11 g
Pagatavošana
1 stunda. 30 min.Drukāt
  • Liellopa gaļu nomazgāt un sagriezt mazos kubiņos (3-4 cm), apkaisīt ar sāli. Notīrīt ķiploku un sagriezt uz pusēm. Aso piparu pārgriezt gareniski uz pusēm, izņemt sēklas. Saldajam piparam izņemt sēklas un starpsienu, nomizot tomātus un kartupeļus. Visus dārzeņus sagriezt mazos kubiņos.
  • Traukā ieliet eļļu, ievietot aso piparu un ķiploku, un uz 25 minūtēm ieslēgt režīmu «Cepšana». Izkarsēt eļļā ķiploku un piparu, pēc tam izņemt un izmest.
  • Tajā pašā eļļā ievietot sīpolu un saldo piparu, 2 minū-tes nedaudz apcept.
  • Pievienot gaļu un nedaudz apcept aromātiskajā eļļā ar dārzeņiem (nepārcept gaļu līdz garozas izveidei).
  • Pievienot tomātus, samaisīt un ļaut vārīties līdz prog-rammas darba beigām.
  • Ieliet traukā 1 litru ūdens, aizvērt vāku un 1 stundu un 30 minūtes ieslēgt režīmu «Zupa».
  • Pusstundu pēc uzvārīšanās pievienot kartupeļus, tomātu pastu, papriku un ķimenes. 10 minūtes pirms vārīšanas beigām pēc garšas pievienot sāli.

Pasniedziet ungāru gulaša zupu ar svaigu čilli piparu šķēlītēm un zaļumiem.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv