Jūras aļģu čipsi ar sezama sēklām

Nori ir spiestas ēdamās jūraszāles, ko parasti izmanto suši pagatavošanai. Tomēr viņi var pagatavot gardu uzkodu. Jūras aļģes pārdod jebkurā pārtikas preču veikalā.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Nori 4 g
  • Sezama eļļa 40 g
  • Baltais sezams 40 g
  • Malti čili pipari  pēc garšas
  • Žāvēti ķiploki  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 714 kcal
Olbaltumvielas: 11.43 g
Tauki: 70.77 g
Ogļhidrāti: 7.76 g
Pagatavošana
5 min.Drukāt
  • Jūras aļģu čipsi ar sezama sēklām - 1
    Sagatavojiet produktus. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180℃. Izņemiet silikona otiņu.
  • Jūras aļģu čipsi ar sezama sēklām - 2
    Izgrieziet nori lapas ar šķērēm. Atsevišķā traukā sajauc sezama eļļu ar garšvielām. Nori lapas apsmērē ar eļļu, liek uz cepešpannas, pārkaisa ar sezama sēklām un liek cepeškrāsnī uz 2 minūtēm.
  • Jūras aļģu čipsi ar sezama sēklām - 3
    Gatavos čipsus var papildus pārkaisīt ar sezama sēklām.

Padoms!
Lai ēdiens būtu veselīgāks, gatavojot samaziniet eļļas daudzumu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv