Mazkaloriju kāpostu pankūkas

Draņiki ar kāpostiem ir vienkāršs un ļoti garšīgs ēdiens, ko it nemaz nav grūti pagatavot. Šīs pankūkas var pasniegt ar skābo krējumu vai savu iecienīto mērci. Ēdiens tiek pagatavots vienkārši, ātri, no visvienkāršākajām sastāvdaļām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Kāposti 890 g
  • Ķiploki 3 daiviņas
  • Vistas olas 2 gab
  • Kviešu milti 2 ĒK
  • Svaigi garšaugi  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Augu eļļa  
  • Skābais krējums  
  • Dilles  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 57 kcal
Olbaltumvielas: 3.47 g
Tauki: 1.44 g
Ogļhidrāti: 7.34 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Mazkaloriju kāpostu pankūkas - 1
    Sagatavojiet visus pankūkām nepieciešamos produktus. Nomizo sīpolu un ķiploku. Kāpostgalviņu nomazgā, noņem ārējās lapas, sagriež četrās daļās un izņem kacenu.
  • Kāpostus sakapā vai sarīvē tā, lai izdalītos sula, un atstājiet tos uz 10 minūtēm, pēc tam noteciniet šķidrumu.
  • Sīpolus, ķiplokus un garšaugus smalki sakapā.
  • Kāpostu masai pievieno sīpolu, ķiploku, zaļumus, olas, miltus, sāli un piparus. Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisa.
  • Pannā uzkarsē eļļu, ar karoti liek tajā kāpostu masu, veidojot mazas pankūciņas. Cep apmēram 3-4 minūtes no katras puses.
  • Pasniedziet gatavas karstās kāpostu pankūkas ar skābo krējumu, dekorējot ar diļļu zariņu.

Padoms!
Lai ēdiens būtu mazāk kalorijām bagāts, olu vietā izmantojiet mannas putraimus. Un pasniegšanai ņem grieķu jogurtu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv