Piena nūdeļu zupa ir pārsteidzošs ēdiens, ko var pasniegt pusdienām, brokastīm un pat pēcpusdienas uzkodām. Zupa ar pienu ir maiga garša un viegli patiks ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. Šī ēdiena pagatavošanai nav nepieciešamas īpašas prasmes, tāpēc pat ēdiena gatavošanas iesācējs var tikt galā ar recepti.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Nūdeles 100 g
- Piens 200 ml
- Ūdens 200 ml
- Sviests 70 g
- Cukurs 20 g
- Sāls pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 142 ккал
Proteīns: 1.78 г
Tauki: 10.99 г
Ogļhidrāti: 9.31 г
Soļi
-
Pārbaudiet visas nepieciešamās sastāvdaļas un sagatavojiet darba virsmu.
-
Pārlieciet nūdeles uz iepriekš uzkarsētu sausu pannu. Nepārtraukti maisot, makaronus cep uz vidējas uguns 7-10 minūtes līdz zeltaini brūnai.
-
Piemērota izmēra katliņā samaisa ūdeni un pienu un uzvāra.
-
Pienam un ūdenim pievieno apceptās nūdeles.
-
Vāra zupu 2-3 minūtes, pievieno cukuru un sāli. Šajā posmā ir svarīgi uzraudzīt zupas vārīšanos un savlaicīgi noņemt putas.
-
Pirms pasniegšanas ielieciet sviestu karstā piena zupā.
Padoms!
Lai padarītu ēdienu diētiskāku, atsakieties pievienot sviestu.