Nūdeļu piena zupa

Piena nūdeļu zupa ir pārsteidzošs ēdiens, ko var pasniegt pusdienām, brokastīm un pat pēcpusdienas uzkodām. Zupa ar pienu ir maiga garša un viegli patiks ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. Šī ēdiena pagatavošanai nav nepieciešamas īpašas prasmes, tāpēc pat ēdiena gatavošanas iesācējs var tikt galā ar recepti.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Nūdeles 100 g
  • Piens 200 ml
  • Ūdens 200 ml
  • Sviests 70 g
  • Cukurs 20 g
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 142 kcal
Olbaltumvielas: 1.78 g
Tauki: 10.99 g
Ogļhidrāti: 9.31 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Nūdeļu piena zupa-1
    Pārbaudiet visas nepieciešamās sastāvdaļas un sagatavojiet darba virsmu.
  • Nūdeļu piena zupa-2
    Pārlieciet nūdeles uz iepriekš uzkarsētu sausu pannu. Nepārtraukti maisot, makaronus cep uz vidējas uguns 7-10 minūtes līdz zeltaini brūnai.
  • Nūdeļu piena zupa-3
    Piemērota izmēra katliņā samaisa ūdeni un pienu un uzvāra.
  • Nūdeļu piena zupa-4
    Pienam un ūdenim pievieno apceptās nūdeles.
  • Nūdeļu piena zupa-5
    Vāra zupu 2-3 minūtes, pievieno cukuru un sāli. Šajā posmā ir svarīgi uzraudzīt zupas vārīšanos un savlaicīgi noņemt putas.
  • Pirms pasniegšanas ielieciet sviestu karstā piena zupā.

Padoms!
Lai padarītu ēdienu diētiskāku, atsakieties pievienot sviestu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv