Omlete spāņu gaumē tiek pagatavota no kartupeļiem un olām. Ēdiens ir lieliski piemērots brokastīm, pusdienām vai vakariņām. Ja jums ir multivārāmais katls, tad gardas tortiljas pagatavošana neaizņems daudz laika.
*Recepte piemērota multikatlam Delimano.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kartupeļi 450 g
- Olas 5 gab
- Olīveļļa 1 TK
- Sīpoli 450 g
- Sāls pēc garšas
- Pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 188 ккал
Proteīns: 5.92 г
Tauki: 12.88 г
Ogļhidrāti: 8.48 г
Soļi
-
Saber kartupeļus gatavošanas traukā (iekšējā katlā) un pievieno tiem eļļu un sīpolus.
-
Nospiež «MENU» (izvēlne) taustiņu, izvēlas «FRY» (cepšana) programmu. Nospiež «TIME» (pagatavošanas laiks) un izvēlas 30 minūtes, spiežot «+» vai «-» pogas, nospiež «START», lai sāktu gatavošanu. Maisa ik pēc 8 minūtēm.
-
Pievieno sakultas olas un uzmanīgi samaisa. Turpiniet gatavot vēl 8 minūtes.
Kas ir «spāņu tortilja»?
«Spāņu tortilja» ir olu kultenis ar kartupeļiem. Kopā ar «paelju» un «gaspačo» tas ir viens no spāņu virtuves atpazīstamākajiem ēdieniem.