Omlete ar kartupeļiem

Omlete spāņu gaumē tiek pagatavota no kartupeļiem un olām. Ēdiens ir lieliski piemērots brokastīm, pusdienām vai vakariņām. Ja jums ir multivārāmais katls, tad gardas tortiljas pagatavošana neaizņems daudz laika.

*Recepte piemērota multikatlam Delimano.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Kartupeļi 450 g
  • Olas 5 gab
  • Olīveļļa 1 TK
  • Sīpoli 450 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 188 kcal
Olbaltumvielas: 5.92 g
Tauki: 12.88 g
Ogļhidrāti: 8.48 g
Pagatavošana
38 min.Drukāt
  • Saber kartupeļus gatavošanas traukā (iekšējā katlā) un pievieno tiem eļļu un sīpolus.
  • Nospiež «MENU» (izvēlne) taustiņu, izvēlas «FRY» (cepšana) programmu. Nospiež «TIME» (pagatavošanas laiks) un izvēlas 30 minūtes, spiežot «+» vai «-» pogas, nospiež «START», lai sāktu gatavošanu. Maisa ik pēc 8 minūtēm.
  • Pievieno sakultas olas un uzmanīgi samaisa. Turpiniet gatavot vēl 8 minūtes.

Kas ir «spāņu tortilja»?
«Spāņu tortilja» ir olu kultenis ar kartupeļiem. Kopā ar «paelju» un «gaspačo» tas ir viens no spāņu virtuves atpazīstamākajiem ēdieniem.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv