Aukstā zupa ar kefīru

Mēģiniet pagatavot auksto zupu pēc mūsu kefīra receptes, un tā kļūs par alternatīvu tradicionālajai okroshka jūsu ģimenē.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Kartupeļi 800 g
  • Vistas olas 7 gab
  • Vārīta desa 200 g
  • Gurķi 300 g
  • Pētersīļi 30 g
  • Dilles 30 g
  • Citronskābe 7 g
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 92 kcal
Olbaltumvielas: 4.91 g
Tauki: 4.64 g
Ogļhidrāti: 7.67 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Aukstā zupa ar kefīru - 1
    Nomazgājiet un iepriekš novāriet kartupeļus un olas. Atdzesējiet tos, tas ir nepieciešams, lai zupa paliktu auksta un tai nebūtu laika ātri saskābt.
  • Vārīto desu sagriež nelielos kubiņos un smalki sakapā zaļumus. Izvēlies desu bez tauku gabaliņiem vai pēc savas patikas.
  • Nomazgājiet gurķus un redīsus, noņemiet astes un smalki sasmalciniet. Parasti okroshka gatavot pavasarī vai vasarā, kad gurķu miza joprojām ir maiga un plāna. Bet, ja nepieciešams, noņemiet no gurķiem cieto mizu.
  • Smalki sakapā auksti vārītas olas un kartupeļus. Pagatavo pildījumu: atsevišķā traukā sajauc kefīru, sāli, piparus un citronskābes pulveri. Pakāpeniski pievienojiet citronskābi pēc savas gaumes.
  • Sagriezto ēdienu saliek katliņā, pārlej ar kefīru un liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
  • Aukstā zupa ar kefīru - 6
    Pasniedz galdā auksto kefīra zupu karstā vasaras dienā.

Padoms!
Nomainiet parasto kefīru ar bezlaktozes un tad cilvēkiem ar laktozes nepanesību var piedāvāt auksto zupu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv