Auzu pārslu cepumi ar biezpienu un banānu

Auzu pārslu cepumi ar biezpienu ir labs variants desertu galdam. Cepumus var pasniegt ar pienu, kompotu, karstu tēju, kakao. Kā papildu sastāvdaļas bieži izmanto žāvētas zemenes, aprikozes, plūmes.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Biezpiens 200 g
  • Banāns 2 gab
  • Auzu pārslas 60 g
  • Augu eļļa 60 ml
  • Milti 450 g
  • Cepamais pulveris 5 g
  • Cukurs 150 g
  • Baltais sezams 50 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 302 kcal
Olbaltumvielas: 8.9 g
Tauki: 9.15 g
Ogļhidrāti: 46.8 g
Pagatavošana
45 min.Drukāt
  • Sagatavo banānus, biezpienu, cukuru, sezama sēklas, sviestu un cepamo pulveri. Bļodiņās lej pārslu un miltus.
  • Nomizo banānus, liek uz šķīvja un saberziet ar dakšiņu.
  • Banāniem pievieno biezpienu, pārslu, cukuru, miltus, sviestu un cepamo pulveri. Mīcīt mīklu.
  • Auzu pārslu cepumi ar biezpienu un banānu - 4
    Mīklu izrullē taisnstūrī. Eļļojiet nazi ar augu eļļu un sagrieziet vienādos kvadrātos.
  • Auzu pārslu cepumi ar biezpienu un banānu - 5
    Apkaisiet iegūtās sagataves ar sezama sēklām. Izklājiet cepumus uz cepešpannas. Cep 25 minūtes 190°C.
  • Auzu pārslu cepumi ar biezpienu un banānu - 6
    Pasniedz gatavos cepumus, dekorējot ar avenēm vai kādām citām ogām.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv