Zupu multivārāmajā katlā var vārīt no jebkuras lēcas: sarkanas, dzeltenas, oranžas, brūnas, melnas vai zaļas, tikai jārēķinās ar gatavošanas laiku.
Svarīgi! Zaļās lēcas gatavo ilgāk. Turklāt zaļo un brūno lēcu zupas izrādās tumšas.
*Recepte piemērota multikatlam Delimano.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Lēcas 250 g
- Sīpols 1 gab
- Vesels ķiploks 1 gab
- Tomātu biezenis 125 g
- Lauru lapa 1 gab
- Kartupelis 1 gab
- Cietā desa 1 gab
- Olīveļļa 1 ĒK
- Saldas paprikas pulveris 1 TK
- Sāls pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 216 ккал
Proteīns: 8.32 г
Tauki: 10.19 г
Ogļhidrāti: 22.39 г
Soļi
-
Salej un saber visas sastāvdaļas gatavošanas traukā (iekšējā traukā).
-
Pievieno piparus un ūdeni.
-
Nospiež «MENU» (izvēlne) taustiņu, izvēlas «SLOW COOK» (lēnā gatavošana) programmu. Nospiež «TIME» (pagatavošanas laiks) un izvēlas 1 stundu, spiežot «+» vai «-» pogas, nospiež «START», lai sāktu gatavošanu.
Padoms!
Lēcas ir ārkārtīgi bagātas ar šķiedrvielām, ogļhidrātiem, minerālvielām un B1 vitamīnu, taču tajās gandrīz nav tauku, kaloriju un holesterīna.