Biezās ķirbju pankūkas

Biezās ķirbju pankūkas ir maigas, gaisīgas un ļoti veselīgas, jo satur ķirbi, kanēli un kardamonu. Bērniem šī recepte noteikti patiks! Pankūkas var pasniegt ar medu, šokolādi, ievārījumu vai skābo krējumu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Ķirbis 200 g
  • Olas 2 gab
  • Piens 60 ml
  • Cukurs 70 g
  • Vanilīns  TK
  • Malts kanēlis ¼ TK
  • Malts kardamons ¼ TK
  • Sāls  TK
  • Milti 100 g
  • Cepamais pulveris 1 TK
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 164 kcal
Olbaltumvielas: 5.06 g
Tauki: 2.92 g
Ogļhidrāti: 30.36 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Nomizojiet ķirbi, sagrieziet mīkstumu mazos kubiņos un vāriet, līdz tas ir mīksts. Gatavo ķirbi sakuļ ar iegremdējamo blenderi.
  • Atdaliet olu dzeltenumus no baltumiem. Ķirbju biezenim pievieno olu dzeltenumus, pienu, cukuru, garšvielas un kārtīgi samaisa. Miltus izsijā kopā ar cepamo pulveri un pievieno šķidrajai masai.
  • Olu baltumus sakuļ ar sāli un uzmanīgi pievieno mīklai.
  • Cep pankūkas no abām pusēm zeltaini brūnas un gatavās liek tornītī vienu virs otras, lai tās tik ātri neatdziest.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv