Dārzeņu zupa ar olu

Dārzeņu zupu var vārīt no sezonas produktiem vai no saldētiem. Šis ir lielisks ēdiens vieglas un veselīgas pārtikas cienītājiem.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Sīpols 1 gab
  • Selerijas sakne 1 gab
  • Burkāns 2 gab
  • Kartupeļi 3 gab
  • Svaigu kāpostu galva ½ gab
  • Tomāti 500 g
  • Augu eļļa vai sviests 3 ĒK
  • Olas 1 gab
  • Milti 3 TK
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
  • Zaļumi  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 23 kcal
Olbaltumvielas: 0.61 g
Tauki: 0.13 g
Ogļhidrāti: 4.71 g
Pagatavošana
60 min.Drukāt
  • Dārzeņus notīra, nomazgā, sīki sagriež, liek katlā, pārlej ar ūdeni un vāra mīkstus.
  • Tad pievieno eļļu vai sviestu.
  • Olu ar miltiem sakuļ, pielej karoti ūdens, vēl pakuļ un tievā strūkliņā pielej zupai.
  • Tikko zupa uzvārās, noņem no uguns, pieber sāli, piparus, zaļumus.
  • Ja zupai pievienots sviests, to pasniedz karstu, bet, ja eļļa, — aukstu (var arī karstu).
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv