Griķu zupa ar ribiņām

Zupa ar cūkgaļas ribiņām izrādās ļoti bagāta, apmierinoša, smaržīga un neticami garšīga!

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Griķi 100 g
  • Sīpols 1 gab
  • Burkāns 1 gab
  • Kartupelis 4 gab
  • Cūkgaļas ribiņas 300 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Garšvielas  pēc garšas
  • Dārzeņu eļļa  
  • Zaļumi  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 63 kcal
Olbaltumvielas: 2.92 g
Tauki: 3.46 g
Ogļhidrāti: 5.01 g
Pagatavošana
1 stunda. 10 min.Drukāt
  • Cūkgaļas ribiņas nomazgā, sadala daļās un liek katliņā.
  • Piepildiet ar ūdeni un uzvāra. Mēs uzliekam nelielu uguni un vāram 20 minūtes.
  • Kartupeļus nomizo un sagriež mazos kubiņos. Griķus nomazgājam zem ūdens.
  • Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Mēs notīrām burkānus un berzējam uz lielas rīves.
  • Mēs uzkarsējam pannu ar augu eļļu un izklājam sīpolu un burkānu. Sautējiet dārzeņus apmēram 5 minūtes.
  • Pievienojiet pannā kartupeļus un griķus. Vāra, līdz kartupeļi ir gatavi. Sāli, pievieno garšvielas un izklāj apceptos dārzeņus. Samaisa un vāra 5 minūtes.
  • Smalki sagrieziet zaļumus. Pievienojiet katlam, aizveriet vāku un izslēdziet uguni.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv