Zupa ar cūkgaļas ribiņām izrādās ļoti bagāta, apmierinoša, smaržīga un neticami garšīga!
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Griķi 100 g
- Sīpols 1 gab
- Burkāns 1 gab
- Kartupelis 4 gab
- Cūkgaļas ribiņas 300 g
- Sāls pēc garšas
- Garšvielas pēc garšas
- Dārzeņu eļļa
- Zaļumi
Uz porciju
Kalorijas: 63 ккал
Proteīns: 2.92 г
Tauki: 3.46 г
Ogļhidrāti: 5.01 г
Soļi
-
Cūkgaļas ribiņas nomazgā, sadala daļās un liek katliņā.
-
Piepildiet ar ūdeni un uzvāra. Mēs uzliekam nelielu uguni un vāram 20 minūtes.
-
Kartupeļus nomizo un sagriež mazos kubiņos. Griķus nomazgājam zem ūdens.
-
Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Mēs notīrām burkānus un berzējam uz lielas rīves.
-
Mēs uzkarsējam pannu ar augu eļļu un izklājam sīpolu un burkānu. Sautējiet dārzeņus apmēram 5 minūtes.
-
Pievienojiet pannā kartupeļus un griķus. Vāra, līdz kartupeļi ir gatavi. Sāli, pievieno garšvielas un izklāj apceptos dārzeņus. Samaisa un vāra 5 minūtes.
-
Smalki sagrieziet zaļumus. Pievienojiet katlam, aizveriet vāku un izslēdziet uguni.