Griķu zupa ar vistu ir lieliski piemērota sātīgām ģimenes vakariņām. Šis ikdienas ēdiens ir ne tikai sātīgs, bet arī garšīgs.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vistas krūtiņa 350 g
- Griķi 50 g
- Ūdens 2000 ml
- Sāls 1 TK
- Sīpols 1 gab
- Burkāns 1 gab
- Garšvielas 1 TK
- Kartupelis 3 gab
Uz porciju
Kalorijas: 30 ккал
Proteīns: 3.35 г
Tauki: 0.33 г
Ogļhidrāti: 3.36 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas.
-
Kartupeļus nomizo un sagriež.
-
Kartupeļus pārlej ar ūdeni un liek uz vidējas uguns.
-
Tiklīdz ūdens uzvārās, noņemiet putas un pievienojiet vistas krūtiņu.
-
Sīpolus, burkānus nomizo un sagriež kubiņos.
-
Pievienojiet zupai sīpolus un burkānus.
-
Izņemam vistas krūtiņu, sagriežam un atkal pievienojam zupai. Griķus nomazgājam, ieberam pannā.
-
Beigās zupu sāli, pievieno garšvielas.
-
Lej zupu bļodiņās, pievienojot svaigus garšaugus.