Vīnes kafija

Vīnes kafija ir dzēriens, kas pagatavots, pievienojot pienu, krējumu, šokolādi. Tai ir interesanta vēsture, kas aptver vairākus gadsimtus.

Sastāvdaļas
Porcijas: +1
  • Maltā kafija 2 TK
  • Piens 200 ml
  • Medus  pēc garšas
  • Kanēlis  pēc garšas
  • Šokolāde  pēc garšas
  • Saldais krējums 35%  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 64 kcal
Olbaltumvielas: 1.55 g
Tauki: 2.91 g
Ogļhidrāti: 7.83 g
Pagatavošana
7 min.Drukāt
  • Uzvarām pienu, uzlejam kafijai.
  • Nostādinām to 5-7 minūtes, nospiežam biezumus.
  • Lejam krūzē, dekorējam ar saputotu saldo krējumu, uzkaisām šokolādi vai kanēli.

Kā dzert Vīnes kafiju?
Vīnes kafiju ieteicams dzert lēnām, maziem malciņiem. Nereti kafejnīcās tiek piedāvāts salmiņš, lai viesi vispirms izdzertu šķidro pamatni un pēc tam kā desertu apēstu krējuma vāciņu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv