Vīnes kafija ir dzēriens, kas pagatavots, pievienojot pienu, krējumu, šokolādi. Tai ir interesanta vēsture, kas aptver vairākus gadsimtus.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Maltā kafija 2 TK
- Piens 200 ml
- Medus pēc garšas
- Kanēlis pēc garšas
- Šokolāde pēc garšas
- Saldais krējums 35%
Uz porciju
Kalorijas: 64 ккал
Proteīns: 1.55 г
Tauki: 2.91 г
Ogļhidrāti: 7.83 г
Soļi
-
Uzvarām pienu, uzlejam kafijai.
-
Nostādinām to 5-7 minūtes, nospiežam biezumus.
-
Lejam krūzē, dekorējam ar saputotu saldo krējumu, uzkaisām šokolādi vai kanēli.
Kā dzert Vīnes kafiju?
Vīnes kafiju ieteicams dzert lēnām, maziem malciņiem. Nereti kafejnīcās tiek piedāvāts salmiņš, lai viesi vispirms izdzertu šķidro pamatni un pēc tam kā desertu apēstu krējuma vāciņu.