Minestrone: dārzeņu zupa

Lai pagatavotu minestroni multivārāmajā katlā, bļodā jāiekrauj visas sastāvdaļas un jāieslēdz vēlamais režīms, un tad multivārāmais katls pati pagatavos neticami gardas vakariņas.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Eļļa 2 ĒK
  • Paprika 1 gab
  • Kabacis 1 gab
  • Sīpols 1 gab
  • Ķiploki 1 daiviņa
  • Konservēti tomāti 200 g
  • Lauru lapa 1 gab
  • Ķimenes ¼ TK
  • Ūdens 700 ml
  • Sparģeļpupiņas sauja
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 56 ккал
Proteīns: 0.77 г
Tauki: 4.58 г
Ogļhidrāti: 2.74 г
Soļi
35 min.Drukāt
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 15 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Ierīces iekšējā katlā apcepiet sasmalcinātus sīpolus un ķiploku, līdz tie kļūs caurspīdīgi. Pēc tam katlā salieciet sagrieztu papriku, pupiņas un kabaci, apcepiet.
  • Beigās samaisiet, pievienojiet garšvielas. Pielejiet 700 ml ūdens un aizveriet ierīci.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «BOIL» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 20 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Kad līdz beigām palikušas 5 minūtes, pielieciet tomātus.
  • Izvārītajā zupā saberiet garšvielas, apslaciniet ar eļļu.

Minestrone tiek saukta par otrās dienas zupu, jo tieši nākamajā dienā tā iegūst īpašu bagātību. Fakts ir tāds, ka dārzeņi piešķir buljonam savu aromātu, un tas iegūst ēstgribu garšu, ko nevar salīdzināt ar neko.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv