Sātīga un bieza pupiņu zupa ar prosu tiek vārīta vistas buljonā ar papriku, sīpoliem un burkāniem. Pateicoties tam, ka dārzeņi nav cepti, zupa ir veselīga un diētiska.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vistas buljons 1400 ml
- Kartupeļi 300 g
- Prosa 50 g
- Konservētas baltās pupiņas 100 g
- Burkāns 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Bulgāru pipari 1 gab
- Sāls 1 TK
- Piparu maisījums 1 TK
- Dilles 30 g
Uz porciju
Kalorijas: 36 ккал
Proteīns: 2.31 г
Tauki: 0.56 г
Ogļhidrāti: 6.11 г
Soļi
-
Sagatavo visas zupai nepieciešamās sastāvdaļas. Nomazgājiet un sagrieziet dārzeņus. Atveriet pupiņu bundžu un noteciniet šķidrumu.
-
Pagatavo buljonu. Uzvāra vistas buljonu, liek tajā kartupeļus, prosu un vāra 5 minūtes. Tad pievieno burkānus, sīpolus un vāra vēl 5 minūtes.
-
Ielieciet buljonā konservētās pupiņas, papriku, sāli un piparu maisījumu. Visu samaisa, vāra vēl 10 minūtes. Nosedziet un atstājiet ievilkties 10 minūtes.
-
Pasniedz karstu zupu, pārkaisītu ar sasmalcinātām dillēm.