Ēdienu gatavo vistas buljonā, pievienojot kausētu sieru. Zupa ir krēmīga un maiga pēc garšas. Recepte ir ļoti vienkārša, izpildiet katru soli, un jums viss izdosies.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vistas fileja 500 g
- Kausētais siers 400 g
- Kartupelis 400 g
- Sīpols 100 g
- Burkāns 120 g
- Svaigi garšaugi pēc garšas
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
- Dilles pēc izvēles
- Baltmaizes grauzdiņi pēc izvēles
Uz porciju
Kalorijas: 130 ккал
Proteīns: 12.74 г
Tauki: 3.46 г
Ogļhidrāti: 11.73 г
Soļi
-
Vāra vistu buljonam (30 minūtes). Gatavu vistas fileju sagriež gabaliņos. Nomazgājiet dārzeņus. Smalki sagrieziet sīpolu un burkānu. Sagrieziet kartupeļus kubiņos.
-
Pievienojiet buljonam kartupeļus un vāriet 10 minūtes. Pēc tam pievienojiet pārējos produktus: sīpolus, burkānus, sasmalcinātu fileju. Pēc garšas pievienojiet sāli un piparus. Vāra vēl 10 minūtes. Tālāk pievieno kausēto sieru un zupu kārtīgi samaisa, lai viss siers izšķīst buljonā.
-
Pasniedziet siera zupu ar ķiploku grauzdiņiem. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigām dillēm.
Padoms!
Receptē kartupeļu vietā var izmantot rīsus.