Siera zupa ar vistas fileju

Ēdienu gatavo vistas buljonā, pievienojot kausētu sieru. Zupa ir krēmīga un maiga pēc garšas. Recepte ir ļoti vienkārša, izpildiet katru soli, un jums viss izdosies.

Sastāvdaļas
Porcijas: +5
  • Vistas fileja 500 g
  • Kausētais siers 400 g
  • Kartupelis 400 g
  • Sīpols 100 g
  • Burkāns 120 g
  • Svaigi garšaugi  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Dilles  pēc izvēles
  • Baltmaizes grauzdiņi  pēc izvēles
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 130 kcal
Olbaltumvielas: 12.74 g
Tauki: 3.46 g
Ogļhidrāti: 11.73 g
Pagatavošana
50 min.Drukāt
  • Vāra vistu buljonam (30 minūtes). Gatavu vistas fileju sagriež gabaliņos. Nomazgājiet dārzeņus. Smalki sagrieziet sīpolu un burkānu. Sagrieziet kartupeļus kubiņos.
  • Siera zupa ar vistas fileju - 2
    Pievienojiet buljonam kartupeļus un vāriet 10 minūtes. Pēc tam pievienojiet pārējos produktus: sīpolus, burkānus, sasmalcinātu fileju. Pēc garšas pievienojiet sāli un piparus. Vāra vēl 10 minūtes. Tālāk pievieno kausēto sieru un zupu kārtīgi samaisa, lai viss siers izšķīst buljonā.
  • Siera zupa ar vistas fileju - 3
    Pasniedziet siera zupu ar ķiploku grauzdiņiem. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigām dillēm.

Padoms!
Receptē kartupeļu vietā var izmantot rīsus.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv