Citronu zupa

Citronu zupa ir ideālas vasaras pusdienas. Šī zupa tiek pagatavota ļoti ātri. Trauku iegūst ar patīkamu garšu un vieglu skābumu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Sviests 2 ĒK
  • Sīpols 1 gab
  • Milti 2 ĒK
  • Citrona miziņa un sula 2 gab
  • Dārzeņu buljons 1000 ml
  • Piens 150 ml
  • Jogurts (bez piedevām) 150 ml
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 23 kcal
Olbaltumvielas: 0.61 g
Tauki: 0.13 g
Ogļhidrāti: 4.71 g
Pagatavošana
60 min.Drukāt
  • Pannā izkausē sviestu.
  • Pievieno sīpolus un sautē, kamēr tie kļūst caurspīdīgi.
  • Nepārtraukti maisot, pievieno miltus, viena citrona miziņu, buljonu un pienu.
  • Uzvāra un atstāj vārīties 5 minūtes.
  • Pievieno citrona sulu, pieber sāli un piparus — atdzesē.
  • Zupu izberž caur sietu, lej šķīvjos, rotā ar jogurtu.
  • Pasniedz istabas temperatūrā.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv