Silti vistas krūtiņas salāti ar pupiņām

Siltie vistas krūtiņas salāti ar zaļajām pupiņām ir ideāli piemēroti tiem, kas ievēro pareizu uzturu. Vistas krūtiņa satur B vitamīnu grupu, tāpēc organisms to viegli uzsūcas. Salātu mērce ir ļoti interesanta. Medus un apelsīnu sula piešķir gaļai vieglu saldumu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Vistas krūtiņa 2000 g
  • Pupiņas 300 g
  • Sinepes 18 g
  • Apelsīns 300 g
  • Āboli 250 g
  • Ķīnas kāposti 400 g
  • Medus 20 g
  • Baltvīna etiķis 17 g
  • Olīveļļa 30 g
  • Ķiršu tomāti 250 g
  • Granātābols 1 gab
  • Muskatrieksts  pēc garšas
  • Kūpināta paprika  pēc garšas
  • Provansas garšaugi  pēc garšas
  • Žāvēti sīpoli  pēc garšas
  • Žāvēti ķiploki  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 83 kcal
Olbaltumvielas: 11.31 g
Tauki: 1.87 g
Ogļhidrāti: 5.11 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Silti vistas krūtiņas salāti ar pupiņām - 1
    Gaļu labi noskalo un sagriež gabaliņos. Sasmalciniet Ķīnas kāpostus. Sagrieziet ābolus šķēlēs. Tomātus sagriež 4 daļās. Notīriet granātābolu.
  • Silti vistas krūtiņas salāti ar pupiņām - 2
    Pupiņas vāra katlā 10 minūtes. Pievienojiet gaļai visas garšvielas un olīveļļu. Marinējiet 20 minūtes. Mazā bļodiņā pagatavo mērci: pievieno medu, timiānu, apelsīnu sulu, vīna etiķi, olīveļļu un sinepes. Samaisiet.
  • Silti vistas krūtiņas salāti ar pupiņām - 3
    Pēc tam sagatavo pannu un apcep gaļu. Liek uz šķīvja gaļu, zaļās pupiņas, ābolus, kāpostus un samaisi. Pievienojiet mērci, tomātus un granātābolu.
  • Silti vistas krūtiņas salāti ar pupiņām
    Pirms pasniegšanas pārkaisa salātus ar sezama sēklām. Traukā pievienojiet Indijas riekstus. Ja vēlaties, pagatavojiet garnīru vārītu balto rīsu veidā.

Padoms!
Šajā receptē kaltētus ķiplokus var aizstāt ar svaigiem. Bet vispirms to samaļ un tad pievieno marinādei.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv