Gulašs multivārāmajā katlā Philips ir vienkārša un garda maltīte visai ģimenei. Tītara gaļa pamatoti tiek uzskatīta par vienu no diētīgākajām, jo tā ir bagāta ar olbaltumvielām un satur daudzas būtiskas uzturvielas.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kabača 200 g
- Sparģeļpupiņu 150 g
- Dzeltenā paprika 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Tītara krūtiņas 400 g
- Kviešu miltu 1 ĒK
- Eļļas 2 ĒK
- Svaigu kartupeļu 500 g
- Ūdens 500 ml
- Svaigs timiāns pēc garšas
- Sāls, pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 169 ккал
Proteīns: 7.62 г
Tauki: 11.05 г
Ogļhidrāti: 5.31 г
Soļi
-
Sagrieziet gaļu lielos kubiņos, ierīvējiet ar sāli, pipariem un timiānu, apbārstiet ar miltiem.
-
Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 15 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
-
Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu. Cepiet tītara gaļu, līdz tā nobrūnēs. Pielieciet sīpolu, sagrieztas sparģeļpupiņas, papriku un kabaci. Ieberiet sāli un piparus.
-
Ielejiet 250 ml ūdens. Aizveriet vāku.
-
Salieciet kartupeļus tvaicēšanas grozā. Nesagrieztus kartupeļus var salikt kopā ar gaļu.
-
Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «STEW» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 30 minūtes.
-
Pasniedzot aplaistiet kartupeļus ar gaļas mērci.
-
Kad programma beigsies, automātiski ieslēgsies ierīces siltuma saglabāšanas funkcija «KEEP WARM».
-
Pēc programmas beigām atvienojiet ierīci no elektrotīkla.