Tītara gaļas gulašs

Gulašs multivārāmajā katlā Philips ir vienkārša un garda maltīte visai ģimenei. Tītara gaļa pamatoti tiek uzskatīta par vienu no diētīgākajām, jo ​​tā ir bagāta ar olbaltumvielām un satur daudzas būtiskas uzturvielas.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Kabača 200 g
  • Sparģeļpupiņu 150 g
  • Dzeltenā paprika 1 gab
  • Sīpols 1 gab
  • Tītara krūtiņas 400 g
  • Kviešu miltu 1 ĒK
  • Eļļas 2 ĒK
  • Svaigu kartupeļu 500 g
  • Ūdens 500 ml
  • Svaigs timiāns  pēc garšas
  • Sāls, pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 169 kcal
Olbaltumvielas: 7.62 g
Tauki: 11.05 g
Ogļhidrāti: 5.31 g
Pagatavošana
45 min.Drukāt
  • Sagrieziet gaļu lielos kubiņos, ierīvējiet ar sāli, pipariem un timiānu, apbārstiet ar miltiem.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 15 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu. Cepiet tītara gaļu, līdz tā nobrūnēs. Pielieciet sīpolu, sagrieztas sparģeļpupiņas, papriku un kabaci. Ieberiet sāli un piparus.
  • Ielejiet 250 ml ūdens. Aizveriet vāku.
  • Salieciet kartupeļus tvaicēšanas grozā. Nesagrieztus kartupeļus var salikt kopā ar gaļu.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «STEW» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 30 minūtes.
  • Pasniedzot aplaistiet kartupeļus ar gaļas mērci.
  • Kad programma beigsies, automātiski ieslēgsies ierīces siltuma saglabāšanas funkcija «KEEP WARM».
  • Pēc programmas beigām atvienojiet ierīci no elektrotīkla.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv