Vistu spārniņi ar medus mērcē

Ātrs un vienkāršs veids, kā pagatavot gardus vistas spārniņus medus un sojas mērcē. Multivārāmajā katlā vistas gaļa ir ļoti sulīga un maiga.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Vistas spārniņi 1000 g
  • Mercei:
  • Citrona miza 10 g
  • Citronu sula 40 ml
  • Medus 180 g
  • Kanēlis 1 TK
  • Sojas mērce 2 TK
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 210 kcal
Olbaltumvielas: 16.56 g
Tauki: 14.28 g
Ogļhidrāti: 4.13 g
Pagatavošana
45 min.Drukāt
  • Ierīces iekšējā katlā salieciet mērces sastāvdaļas un izmaisiet.
  • Ielieciet spārniņus mērcē, lai iemarinētu tos. Nosedziet iekšējo katlu un nolieciet vēsā vietā uz 30 minūtēm.
  • Pēc marinēšanas nolejiet mērci trauciņā un ielieciet iekšējo katlu ierīcē.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «BAKE» programmu. Ar taustiņu «TEMPERATURE» noregulējiet 180°C. Pēc tam ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 45 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Pēc 20 minūtēm pievienojiet spārniņiem nolieto mērces daļu un cepiet līdz 45 minūšu programmas laika beigām.

Pasniedziet karstos spārnus ar svaigiem dārzeņiem un kartupeļiem.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv