Garda zupa ar sieru

Karsta garda siera zupa ar kartupeļiem un vistas fileju lieliski piemērota kā pirmais ēdiens pusdienām. Siers padara buljonu mīkstu un krēmīgu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Vistas fileja 150 g
  • Kartupelis 2 gab
  • Burkāns 1 gab
  • Sīpols 1 gab
  • Kausēts siers 180 g
  • Ūdens 1000 ml
  • Augu eļļa 2 ĒK
  • Pētersīļi 30 g
  • Sāls pēc garšas
  • Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 67 ккал
Proteīns: 3.91 г
Tauki: 2.96 г
Ogļhidrāti: 6.32 г
Soļi
50 min.Drukāt
  • Nomazgājiet un nosusiniet vistas fileju. Nomizo kartupeļus, sīpolus un burkānus. Nomazgājiet un nosusiniet pētersīļus. Sagatavojiet pārējās sastāvdaļas.
  • Sagrieziet kartupeļus mazos kubiņos, kuru izmērs ir 5-8 mm.
  • Garda zupa ar sieru - 3
    Burkānu sagriež mazos kubiņos.
  • Smalki sagrieziet sīpolu. Lai sīpolu griešana būtu ērta un neradītu asaras, samitriniet naža asmeni aukstā ūdenī vai turiet sīpolu saldētavā 10 minūtes.
  • Kausēto sieru sagriež nelielos kubiņos.
  • Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos.
  • Garda zupa ar sieru - 7
    Pannā uzkarsē augu eļļu. Cepiet vistu uz vidējas uguns 5 minūtes līdz zeltaini brūnai.
  • Pievienojiet pannā sīpolus un burkānus. Visu kopā apcep vēl 5 minūtes. Sāli un piparus sastāvdaļas pēc garšas.
  • Garda zupa ar sieru - 9
    Pārlieciet vistu un dārzeņus katlā. Pievieno kartupeļus.
  • Visas sastāvdaļas pārlej ar ūdeni, uzliek uguni un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Vāra zupu 10-15 minūtes uz lēnas uguns, periodiski noņemot putas no virsmas.
  • Garda zupa ar sieru - 11
    Kad visas sastāvdaļas gatavas, zupai pievieno kausēto sieru. Visu kārtīgi samaisa, lai siers izšķīst. Pēc garšas zupai pievieno sasmalcinātus pētersīļus, sāli un piparus.
  • Garda zupa ar sieru - 12
    Zupa ar sieru ir gatava. Labu apetīti!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv