Tvaicēts lasis ar dārzeņiem

Tvaicētas zivis un dārzeņi multivārāmajā katlā saglabā visas savas derīgās īpašības un ir diētisks ēdiens.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Svaigs lasis 250 g
  • Brokoļi 200 g
  • Baltvīns 200 ml
  • Saldā krējuma 100 ml
  • Saldais sīpols 1 gab
  • Pētersīļi 10 g
  • Sviests 2 ĒK
  • Kartupeļu ciete 1 ĒK
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 121 kcal
Olbaltumvielas: 10.22 g
Tauki: 8.25 g
Ogļhidrāti: 4.43 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 5 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Ierīces iekšējā katlā ielieciet sviestu, apcepiet sasmalcinātu saldo sīpolu, līdz tas kļūs caurspīdīgs. Ielejiet vīnu un ūdeni.
  • Tvaicēšanas grozā salieciet brokoļus un lasi, uzberiet sāli un piparus. Aizveriet vāku.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «STEAM» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 15 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Pēc programmas beigām izņemiet no ierīces lasi un dārzeņus.
  • Iegūtajā novārījumā ielejiet saldo krējumu, kas samaisīts ar kartupeļu cieti un pētersīļiem.

Tas ir interesanti!
Lasis ir ļoti veselīga un garšīga zivs. Tas ir bagāts ar būtiskiem vitamīniem un var samazināt koronāro sirds slimību un noteiktu vēža veidu risku.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv