Šī ir lieliska zupas iespēja pusdienām vai vakariņām. Zaļo griķu garša piešķir tai oriģinalitāti. Zupa ir sātīga un garšīga. Tas patīk gan pieaugušajiem, gan bērniem. Noteikti izmēģiniet mūsu recepti!
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vistas gaļa 600 g
- Kartupelis 2 gab
- Burkāns 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Zaļie griķi 60 g
- Ghī sviests 2 ĒK
- Sāls pēc garšas
- Garšvielas pēc garšas
- Svaigi garšaugi pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 138 ккал
Proteīns: 9.23 г
Tauki: 7.18 г
Ogļhidrāti: 9.17 г
Soļi
-
Ielieciet pusi vistas liemeņa katliņā aukstā ūdenī. Pēc vārīšanas noņemiet putas un samaziniet uguni. Vistas gaļa būs gatava 30 minūtēs.
-
Nomizojiet dārzeņus.
-
Kartupeļus sagriež kubiņos.
-
Trīs burkāni uz smalkas rīves, smalki sagriež sīpolu. Cep dārzeņus uz vidējas uguns (var aizstāt Ghī ar jebkuru eļļu).
-
Gatavo vistu izņemam no katla un sadalām gabalos.
-
Pannā ar eļļu apcep griķus. Griķus liekam katliņā uz 5 minūtēm, pievienojam kartupeļus, pēc 5-10 minūtēm liekam vistu un apceptos dārzeņus.
-
Mūsu zupa ir gatava. Labu apetīti!